Reacties

Wat vinden klanten van ons?

Recensies:

Prima bedrijf!

5,0 rating
24 juni 2019

Hoi allemaal,
Een paar weken geleden hebben mijn ouders een prachtige import auto (Porsche Cayenne) gekocht bij Auto 7. De eigenaar/verkoper was vanaf het eerste moment erg vriendelijk en geduldig wat betreft mijn vader zijn vragen. Ook de inruilprijs die mijn vader kreeg voor zijn oudere VW Toureq was erg netjes. De ”nieuwe” auto moest nog gekeurd, en aangemeld worden en dit werd allemaal prima geregeld door het bedrijf. Het bedrijf ziet er prachtig uit en de eigenaar is er terecht trots op. Hij leidde ons rond op het terrein waar hij, en zijn gezin ook stallen met paarden hebben. Een kopje koffie doen met een gezellig gesprek? Geen probleem hier! Wat ikzelf erg goed vond is dat ik toevallig (Ik stond er naast) een gesprek opving waarin een aangeboden auto van een andere klant niet door hun ingenomen werd omdat deze niet aan hun eisen voldeed. het was absoluut geen wrak maar ze stellen duidelijke eisen aan de auto’s die ze inkopen/innemen dus. Een groot pluspunt in mijn ogen! Maar bovenal is de ”nieuwe” auto van mijn ouders echt top en zijn ze er hardstikke blij mee! Kortom dit bedrijf is een absolute aanrader! Bedankt! M.v.g. Matthias.

Matthias

aankoop Audi Q5

5,0 rating
27 november 2018

In september Audi Q5 gekocht bij Auto 7.
de aankoop verliep vlot en netjes.
inmiddels aardig wat kilometers erbij op de teller, en de auto rijd super. geen problemen.
Dus nog steeds blij met de aankoop.
Absoluut een bedrijf waar je prima zaken mee kan doen.

van Beek

Volvo xc90

5,0 rating
4 november 2018

2 maanden geleden een xc90 gekocht. Auto is precies zoals de advertentie aangaf. 3000km gereden, geen verborgen gebreken. Betrouwbare handelaar.

Milan

Youngtimer Volvo XC90

5,0 rating
28 oktober 2018

In mei een XC90 gekocht bij Auto 7, nu 8500 km verder en probleemloos vervoer. Krijg veel positieve reacties op de Volvo en ben erg tevreden. Het hele aankoopproces verliep probleemloos. Bedankt en succes en graag tot de volgende youngtimer!! Groeten Karel en Miranda

Karel

BMW 525i touring youngtimer

5,0 rating
12 april 2018

Heerlijke BMW 5 gekocht bij auto7 in februari 2018.
Super netjes afgeleverd.
Geen mankementen na aankoop.
Vriendelijk en betrouwbaar adres.
Als we in de buurt zijn touren we graag ff langs.
Goed adres voor een mooie en betrouwbare youngtimer!

Miedema, Assen.

Laat zelf een recensie achter!

Back to top